Title Image

Varauskalenteri

Varaustilanne

h=havainnoija, r=rengastaja

Koska asemalta oikeastaan varataan öitä, niin kahden rinnakkaisen vaakaviivan väli osoittaa varattua petipaikkaa. Jos vaakaviivan pää rajoittuu tyhjään, varaus ei koske sen pään puoleista yötä.

Yhteensä paikkoja asemalla on kuusi, paitsi syyskauden viikonloppuina syyskuun alusta marraskuun puoliväliin seitsemän. Kevätkaudella yksi paikka pidetään varattuna pitkäaikaishavainnoijalle. Syyskaudella elokuun alusta marraskuun puoliväliin yksi paikka pidetään varattuna pitkäaikaishavainnoijalle, yksi paikka rengastajalle ja vähintään yksi muulle kokeneelle havainnoijalle.

Kevätkaudelle varauksia voi tehdä tammikuusta alkaen, heinä-elokuulle toukokuusta alkaen ja lopulle syyskaudesta heinäkuusta alkaen.

Havainnoijan/rengastajan tulee ilmoittaa jaksonsa peruuntumisesta heti, kun on tiedossa, että ei varattuna aikana pääsekään tulemaan asemalle.

Huom. Asemalle voi tulla vain terveenä, eli minkäänlaisia flunssa- tai vatsatautioireita edeltävien muutaman päivän sisällä omaavana asemalle ei pidä tulla.